Gentea, provocat la o dezbatere TV de un fost consilier local: “Ești vinovat! Sper ca nu îți este teamă,eu am fost ospătar,tu ești o mare inteligență semaforizată!”

Andri
3 Min Read
Gentea

Echipa de fotbal FC Argeș se zbate în subsolul clasamentului, după zeci de milioane de lei din banii piteștenilor cheltuiți de municipalitate. Fără sponsori din mediul privat importanți și fără rezultate, un fost consilier local piteștean atacă managementul echipei, care stă exclusiv în mâna primarului Cristian Gentea. Acesta amintește că Gentea nu a avut nimic de-a face cu achiziția brandului FC Argeș- cumpărat de Consiliul Local Pitești la preț de apartament pe vremea primarului Cornel Ionică, în 2017 (550.000 lei + TVA). Municipalitatea l-a folosit apoi impropriu, aplicând sigla FC Argeș pe toate echipele, indiferent de sportul practicat, din cadrul clubului municipalității.

Fostul consilier local țărănist Gheorghe Dinescu oferă câteva soluții pentru reformarea clubului de fotbal și îl provoacă pe primarul Cristian Gentea la o dezbatere televizată pe această temă.

„În aceste imagini suntem la stadionul FC Argeș după achiziționarea brandului să vedem starea gazonului și a stadionului. Aceștia sunt cei ce s au zbătut pentru ca clubul sa aparțină din nou piteștenilor prin Consiliul Local al municipiului Pitesti . Îl vedeți voi pe Gentea pe aici?

(…) Mai avem o șansă. Dacă primarul lasă orgoliul prostesc și face curățenie în club, începând cu centrul de copii și juniori și terminând cu CA și CD( Consiliul de Administrație si Consiliul Director)- nu înțeleg de ce trebuie ca niște neica nimeni să fie pe statul de plata al clubului!

(…) Trebuiesc aduși oamenii care sunt respectați în fotbal,oameni care au creat performanță în jurul lor, nu jocuri de culise, avem nevoie de o transparență totală a cheltuirii banului public și da, nu trebuie ca el să se mai tragă în poza cu jucătorii! Atâta timp cât ii girezi ești vinovat la pierdere și lăudat la câștig! Dar nu te poți retrage acum să spui dom-le,eu nu știu n-am nicio vină. Nu primare,tu ești vinovat!

(…) Sa iasă public și să mă combată, am curaj să facem și o dezbatere publică, el are curaj ? Uite, îi arunc mănușa public să discutam despre ce se întâmplă în Pitești! Să vedem ce se întâmplă în societățile în care Consiliul Local este acționar majoritar. Hai domn’ primar,te aștept la o discuție televizată și moderată de cine vrei tu ,când vrei tu și unde vrei tu. Sper ca nu îți este teamă,ce dracu’ eu am fost ospătar,tu ești o mare inteligență semaforizată a municipiului Pitești!”- a scris Gheorghe Dinescu pe rețelele de socializare.

Distribuie