Gentea despre mizeria de pationar ecologic: “Era mai bine să închiriem?”

Andri
2 Min Read

Primăria Pitești a cheltuit peste 250.000 euro cu un patinoar ecologic pe care l-a montat la Mobilux. Piteștenii au criticat investiția, în principal din cauza amplasării pationarului, acesta fiind “deconectat” de târgul de Craciun din Piața Primăriei, dar și pentru calitatea slabă a suprafeței.

Primarul Cristian Gentea ia apărarea pationarului, spunând că a fost o investiție bună care va fi “reciclată” în parcurile din oraș. Culmea, Gentea s-a zgârcit la pationar, care este o bucurie pentru cei mici în acest sezon, dar aruncă cu generozitate bani pe semafoare inutile și stații de autobuz (vezi aici: https://argesonline.ro/gentea-da-cu-banii-pitestenilor-vom-modifica-statiile-de-autobuz-cu-bani-din-bugetul-local/)

“Avem pationare ecologice în Oradea, Cluj, Sighișoara, Constanța. Eu l-am văzut pe cel de la Constanța, mi s-a părut foarte ok și am cumpărat două: unul de 300 mp și unul de 400 mp. Închirierea este 44.000 euro/lună fără TVA. Noi scoatem banii pe cele două patinoare în 6 luni. A fost montat unul de 700 mp la Mobilux, când se termină sezonul vom monta unul de 400 mp în Lunca Argeșului și unul de 300 mp în Parcul Ștrand.

Fiica mea patinează foarte bine, va fi sâmbătă acasă și o să merg și eu cu ea la pationar. Poate la ăsta ecologic nu se patinează la fel de iute ca pe gheață, dar tot timpul se găsește în Pitești ceva că nu e bine.

Am văzut tot felul de filmări, nu știu, eu nu patinez. Dar în 6 luni noi ne amortizăm investiția și garanția e de 12 ani. Era mai bine să închiriem?”- a spus Gentea joi, într-o conferință de presă.

Distribuie