Gentea, acuzat că cenzurează tot în Primărie: “Nu fac bișniță cu parfumuri sau filmulețe de 3 minute!”

Andri
2 Min Read
Gentea

A fost circ total în ședința de joi a Consiliului Local Pitești, între liberalul Sorin Apostoliceanu și primarul Cristian Gentea. Foști colegi in PSD, cei doi sunt acum “la cuțite” și nu lasă să treacă nicio ședință fără să se contreze.

De data asta, mărul discordiei a fost faptul că Gentea nu i-ar lăsa pe angajații Primăriei să răspundă la întrebările consilierilor locali în termenul legal. În acest sens, Apostoliceanu a dat exemplul contractului dintre Primărie și Asociația Club Sportiv Campionii FC Argeș, pe care l-a obținut cu mare dificultate.

“Am cerut mai multe documente și nu am primit nimic! E teroare în primărie, după Codul Administrativ am voie să întreb. Dacă aici e dictatură, spuneți-ne să stăm acasă și gata. Eu am întrebat și mi s-a spus că nu le dă voie domnul primar! La contractul cu FC Argeș puteau să-mi facă o copie în două minute, am așteptat câteva luni”- a spus Apostoliceanu în ședință.

Replica primarului Gentea a fost zeflemitoare, acesta atacându-l și pe colegul lui Apostoliceanu, Mihai Coteț, pe tema filmulețelor pe care acesta le face în mediul on-line. Ba chiar a bătut apropoul despre actuala soție a lui Apostoliceanu, care a lucrat în Primăria Pitești.

“Sunt foarte ocupați, domnule consilier, chiar își fac treaba! Nu fac bișniță cu parfumuri, cu țoale, nu se apucă să facă filmulețe de 3 minute cu sute de milioane de lei, chiar își fac treaba! Dvs îi jigniți pe toți. Când au timp, vi le dau!”- a replicat Gentea.

Distribuie