Gelu Tofan: “De la schimbarea conducerii PNL Argeș am simțit că sunt hărțuit”

Andri
2 Min Read
Gelu Tofan: “De la schimbarea conducerii PNL Argeș am simțit că sunt hărțuit”

Viceprimarul Gelu Tofan, exclus din organizația PNL Pitești în urmă cu două săptămâni, a riposat în cadrul unei emisiuni televizate de la un post local, spunând că i-au cerut demisia colegi care în urmă cu doar cîțiva ani erau pe la alte partide. Tofan i-a și nominalizat, fiind vorba de consilieri locali PNL Pitești. De asemenea, Tofan spune că nu va renunța la funcție fără luptă, dacă propunerea de excludere va fi validată în cadrul BPJ al PNL Argeș.

“Toată această luptă și prezența mea în campaniile electorale m-au făcut să cred că sunt un militant care merită să fie membru PNL. Nu cred că un grup de oameni care nu au aparținut PNL, ba chiar veniți din alte partide, care și-au regăsit doctrina, astăzi sunt mari liberali și cer excluderea mea din partid. Pot să dau și nume: Sorin Apostoliceanu, venit din PSD, m-a propus la excludere, domnul Șerbănoiu, care a fost la PLUS, domnul Coteț care a fost la Partidul Verde.

Încă de la schimbarea conducerii PNL Argeș am simțit în permanență o hărțuire, nu fizică, ci psihologică, prin care mi s-a sugerat să las locul de viceprimar liber. Lucru pe care nu l-am făcut și de aceea sunt atacat cu această excludere.

Am fost acuzat că sunt pesedist, dar țin cu cetățeanul și mă lupt să îmi implementez proiectele mele, dar și pe cele benefice, propuse de primarul Gentea”- a declarat Gelu Tofan.

Distribuie