(FOTO) Stațiile de 40.000 euro fac victime: Elevă accidentată după ce s-a spart sticla de pe acoperiș!

Andri
1 Min Read

Spunem de mult timp că noile stații de așteptare pentru călători din Pitești, de aproximativ 40.000 euro bucata, sunt doar niște mizerii supraevaluate, contractul fiind de peste 20 milioane de lei.

Ei bine, o bucată de geam dintr-una dintre aceste stații, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu (lângă fostul Cinema Lumina), a accidentat grav o elevă de 17 ani, luni dimineață. După primele informații, se pare că șoferul unui autobuz Publitrans a atins cu oglinda acoperișul stației, geamul spărgându-se zgomotos și cauzând accidentarea fetei. Poliția face cercetări la fața locului.

Aflăm astfel nu numai că stațiile de autobuz sunt supraevaluate, ci și montate necorespunzător, prea aproape de partea carosabilă, deși pe trotuare era loc destul.

Deși directorul Publitrans, Manuel Rotaru, a anunțat că va începe și o anchetă internă, este evident că unii șoferi ai societății piteștene de transport în comun (care aparține Primăriei) sunt paraleli cu meseria- lucru observat și reclamat de nenumărate ori de către piteșteni. Aceștia au fost anagajați la foc automat, după ce Publitrans și-a mărit considerabil flota cu autobuze electrice și hibrid.

Distribuie