(FOTO) Parada militară din Pitești- sabotată de prefectul Radu Perianu!

Andri
2 Min Read

Manifestările din acest an dedicate Zilei Naționale, din Pitești, adică depunerea de coroane și parada militară, s-au ținut exclusiv pe strada Nicolae Dobrin. Pentru că în centru, în zona Mobilux, Primăria a amenajat un patinoar de 700 mp, care făcea imposibilă desfășurarea paradei acolo. Deși anunțase cu câteva zile înainte programul, inclusiv prin presa locală, prefectul Radu Perianu i-a invitat pe argeșeni la parada militară la… ora greșită!

Astfel, deși oficial parada trebuia să înceapă la ora 10.00, de fapt aceasta la ora 09.45 era deja terminată! Și asta pentru că oficialitățile nu au avut prea multe de spus de Ziua Națională, luând cuvântul, la Cimitirul Eroilor, doar primarul Gentea, prefectul Perianu și directorul Muzeului Județean, Cornel Popescu.

Ba mai mult, prefectul PNL, Radu Perianu, nu a avut, de fapt, niciun mesaj pentru argeșeni, de Ziua Națională. Acesta s-a limitat a citi mesajul transmis de către premierul PSD, Marcel Ciolacu…

Un moment inedit a fost depunerea coroanei de flori de către delegația AUR Argeș, compusă dintr-o singură persoană! Probabil restul erau cu trenul, spre Alba Iulia.

În fine, pentru piteștenii și argeșenii care nu au reușit să participe la paradă, deși au venit în zona stadionului, la ora anunțată, iată câteva fotografii. Și un călduros: LA MULȚI ANI!

Distribuie