Fost subprefect de Argeș: “Doamna Lasconi mai bine dă sign out pe Facebook și se apucă de administrație!”

Andri
3 Min Read
Fost subprefect de Argeș: “Doamna Lasconi mai bine dă sign out pe Facebook și se apucă de administrație!”

Fostul subprefect de Argeș, liberalul Lucian Ionescu, se află într-un conflict direct cu primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, mai ales după ce aceasta a rupt alianța cu PNL din Consiliul Local- situație care a culminat cu demisia viceprimarului PNL, Nicolae Zaharia. Ionescu îi transmite primarului USR, prin intemediul rețelelor de socializare (“câmpul de luptă” preferat al lui Lasconi) că nu e cazul “să se împiedice” de el și o sfătuiește pe Lasconi să o lase mai ușor cu Facebook-ul și să se apuce de administrație.

“Sunt flatat de atentia (la pachet cu jignirile) pe care mi-a acordat-o doamna primar intr-o emisiune tv de la un post local.

Sa inteleg ca primaria Campulung nu a depus niciun proiect de modernizare drumuri pe Anghel Saligny pentru a nu plati cofinantare 40%, ca la Sebes? Recunosc, exemplul cu Sebesul din postarea mea nu a fost unul inspirat, am sa va dau altul.

La Albestii de Muscel, langa noi, se modernizeaza drumuri cu finantare prin programul Anghel Saligny. Cofinantarea  e in jur de 2.5% daca luam in calcul SF-uri, avize, taxe,.. etc, care nu reprezinta cheltuieli eligibile si pe care le suporta primaria.

Ma intreb cine este mai lipsit de profesionalism, eu care am dat exemplul gresit cu Sebesul sau doamna primar care nu a depus niciun proiect de modernizare drumuri pe Anghel Saligny pentru ca nu a stiut ca se finanteaza astfel de obiective? Acum i-am dat un exemplu chiar langa Campulung, poate da o fuga sa ia lectii de bune practici, e aproape.

Tot s-a intamplat un lucru bun, in postarea mea dezbatuta de doamna primar am pomenit si despre linie de finantare. Ca o fi coincidenta sau nu, creditul propus acum o luna s-a transformat in linie de finantare. Asta este bine, poate pana luna viitoare renunta de tot la el!

În alta ordine de idei, eu nu am functii politice judetene sau administrative asa ca nu e cazul ca doamna primar sa se impiedice de mine. Sa caute vinovati pentru esecurile dumneaei prin alte parti… Sau mai bine da „Sign out” pe facebook si se apuca de administratie pentru ca are viceprimar, are majoritate in Consiliu Local si singurul lucru care o impiedica sa faca administatie eficienta pentru Campulung este  lipsa de profesionalism”- a transmis Lucian Ionescu.

Distribuie