Forțele ruse au atacat din nou suburbiile localității ucrainene Zaporojie și orașul Herson

Dragoș Ghiță
1 Min Read
Forțele ruse au atacat din nou suburbiile localității ucrainene Zaporojie și orașul Herson

Guvernatorul regiunii ucrainene Zaporojie, Oleksander STARUH, a informat (25.11.2022, postare pe contul de Telegram) că forțele ruse au atacat (noaptea de 24-25.11.2022) cu rachete suburbii ale localității Zaporojie, loviturile înregistrate soldându-se cu pagube materiale importante, inclusiv avarierea unui spital.

În mesajul postat pe contul său de Telegram, O. STARUH a precizat următoarele:

„Inamicul a atacat din nou suburbiile din Zaporojie. De data aceasta, rachetele au lovit lângă spital. Din fericire, oamenii nu au fost răniți, nu același lucru se poate spune despre clădire. Zeci de geamuri sunt sparte.”

La rândul său, comandantul forțelor armate ucrainene din regiunea Herson, Iarovslav IANUȘEVICI, a informat (25.11.2022, postare pe contul de Telegram) că cel puțin patru persoane au fost ucise și alte peste 10 rănite în urma unor acțiuni de bombardament executate (24.11.2022) de forțele ruse asupra orașului Herson / Regiunea Herson / Ucraina, localitate din care forțele ruse s-au retras în urmă cu două săptămâni. Atacul s-a soldat și cu pagube materiale însemnate.

Distribuie