Forțată de scăderea vânzărilor, Dacia reduce prețurile la toate modelele sale

Andri
2 Min Read
Vezi câte mașini au fost produse la Mioveni anul acesta!

Dacia reduce prețurile la întreaga gamă de modele, oferind reduceri semnificative la toate vehiculele. Producătorul autohton, care se adresează unei clientele atente la buget, se confruntă cu impactul cererii reduse, exacerbat de creșterile de preț anterioare din 2022, din cauza escaladării costurilor materiilor prime, componentelor și logisticii. În consecință, Dacia este acum obligată să ofere reduceri substanțiale pentru a menține nivelul vânzărilor.

Datele analizate de Profit.ro relevă că versiunea de 65 CP a modelului Spring este acum cu aproximativ 2.000 de euro mai ieftină, în timp ce Sandero înregistrează reduceri de peste 1.000 de euro, în special pentru echipările de top. Sandero Stepway, cel mai bine vândut model Dacia, beneficiază, de asemenea, de reduceri de preț, versiunea Extreme primind cea mai semnificativă reducere, de 1.600 de euro. Astfel, prețul modelului Sandero complet echipat scade la 16.860 de euro, de la prețul de listă de aproximativ 18.500 de euro. În mod similar, Logan Prestige se bucură de o reducere de 800 de euro.

Ca răspuns la condițiile dificile de pe piață, Dacia a redus, de asemenea, suma de rezervare necesară, reducând avansul pentru a comanda o mașină de la 900 de euro la doar 299 de euro. Toate aceste reduceri sunt disponibile pe site-ul de vânzări al Dacia, care acoperă un stoc substanțial, actualizat periodic.

Distribuie