Festival de înjurături pe pagina Primăriei Pitești: “Rușine pentru haosul creat în oraș!”

Andri
2 Min Read

De mai bine de 3 luni Primăria Pitești se chinuie să asfalteze străzile Egalității și Basarabiei (varianta Prundu-Craiovei). În același timp, s-a apucat de înlocuit bordurile și peticit asfaltul prin Prundu, Calea Bascovului și chiar și în intersecția dintre bulevardul Nicolae Bălcescu și strada Mircea Eliade (lucrare aproape terminată miercuri).

Toate aceste șantiere, unde se lucrează, de multe ori, fix în orele de vârf, printre mașini, au creat nemulțumire în rândurile șoferilor piteșteni. Aceștia și-au vărsat of-ul pe pagina de Facebook a Primăriei Pitești.

Dacă unele mesaje nu pot fi reproduse, iar altele sunt repede șterse de “moderatorii” și postacii de serviciu ai administrației Gentea, redăm doar câteva dintre ele:

“-O saptamana pt o amarata de intersectie… bataie de joc ca orice faceti in orasul asta…

-Decoperat de miercurea trecuta si asfaltat acum… Sa va fie rusine pentru bataia de joc de care dati dovada! Dam taxe peste taxe , degeaba!

-Odată cu marea asfaltare ,poate ,ne pune și noua borduri (în Prundu ) ,între carosabil și trotuar ,de la depou pana la vama ,pe partea dreapta ! Dacă va mai rămân ceva …..resturi ,deșeuri, rebuturi ….!!!

-Aloooo de o sapt ati decopertat. In cateva ore se turna asfaltul pe cei 400 500 m2. Faceti ca la zinca de 2 3 sapt????? Cine e desteptul care a zis hai sa decopertam ? Ce firma e asta Comastrad ca e praf?????

-Rusine pentru haosul creat in oras .Altii in 2 saptamani fac sute de km de autostrada, noi in 3 saptamani nu asfaltam 1 km .

-Oricum nu știți să asfaltati… canalele vor fi tot la 1m sub asfalt

-De ce nu ați asfaltat când ați reorganizat intersecția?

-O săptămână pentru o intersecție! Dar de ce vă grăbiți? În Prundu se lucrează din primăvară. Sublim!”

Distribuie