Fără scăpare! Primăria Pitești a pus cruce traficului pe Calea Craiovei!

Andri
1 Min Read
Fără scăpare! Primăria Pitești a pus cruce traficului pe Calea Craiovei!

Primăria Municipiului Piteşti a decis montarea de separatoare de sens pe strada Calea Craiovei, în dreptul stației de carburanți Lukoil, a magazinului Mathaus, precum și la intersecțiile cu străzile I.L. Caragiale și Intrarea Ion Bălăceanu. Acţiunea este realizată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării Comisiei de sistematizare a circulației rutiere din data de 01.02.2023, măsura fiind adoptată în scopul unei siguranțe crescute în trafic.

Totuși, în contextul lucrărilor de pe DN65, care vor dura o lună de zile, dintre giratoriul dinspre Bradu și intersecția spre Costești- noile restricții nu prea au sens. Chiar și marcajul cu linie dublă continuă putea fi modificat în această perioadă, ținând cont de faptul că șoferii sunt nevoiți să întoarcă mai sus, în giratoriul dinspre Bradu. Acum, șoferii care vor să întoarcă de pe Calea Craiovei nu mai au nicio șansă, încă de la giratoriul din dreptul benzinăriei Rompetrol.

Primăria transmite că, până la finalizarea lucrărilor, conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență în zonă pentru evitarea oricărui incident. Și cu multă răbdare, am adăuga noi…

Distribuie