“Fără penali” își apără penalii din partid: “Nu cedăm, nu renunțăm!”

Andri
2 Min Read

Președintele USR Cătălin Drulă a dat în miezul nopții un mesaj de forță urmăritorilor săi de pe Facebook,  în care acuză intervenții politice în activitatatea DNA prin solicitarea de ridicare a imunității a lui Vlad Voiculescu, numărul 2 pe lista USR la alegerile europarlamentare.

Atacul președintelui USR vine după decizia DNA de a solicita ridicarea imunității pentru senatorul PNL Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății de la USR, Dan Voiculescu și Ioana Mihăilă. Cei 3 sunt acuzați de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu, în cazul vaccinurilor anti-Covid achiziționate de România în 2021. Prejudiciul estimat este de peste un miliard de euro!

Practic, USR, care a susținut campania “Fără penali în funcții publice” a ajuns acum să își apere colegii anchetați de DNA.

„Mesajul meu pentru voi este să nu vă lăsați intimidați. E o luptă grea, au pățit-o și alții înaintea noastră. Mai țineți minte cum dosarele se făceau cu voie de la partid, de la Rodica Stanoiu, dați drumul la dosare, dați drumul pe ei intimidați-i, băgați-i în malaxor. Nu cedăm, nu renunțăm, avem pentru ce să luptăm și dacă e, ceva mai mult, ne îndârjesc și ne crește determinarea. De ce? Pentru că îi cunosc cine sunt și știu că o să distrugă țara asta, dacă le lăsăm țara pe mâini, depinde de noi să ne luptăm cu ei, eu o să fac la ultima picătură de energie. O să-i batem și o să putem să guvernăm țara asta, corect și cinstit”, a declarat Cătălin Drulă într-un story publicat pe Facebook.

Distribuie