Elena Lasconi se leapădă de USR? “Puteam candida independent și în 2020!”

Andri
2 Min Read

Neînțelegerile dintre Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung și conducerea USR, în frunte cu Cătălin Drulă, par să se acutizeze. După ce a fost scoasă de pe lista candidaților la europarlamentare, deși ocupa prima poziție, în urma unor declarații privind participarea la referendumul pentru familia tradițională, Lasconi a demisionat din funcția de vicepreședinte USR.

Acum, mai nou, se pare că se gândește la o candidatură independentă la alegerile locale din acest an pentru Primăria Câmpulung.

“Eu când intru într-o echipă, sunt cu tot sufletul. Nu-mi doresc să fiu doar de decor și doar să fiu folosită. Voi continua să lupt pentru valorile și principiile USR. Luna asta avem un comitet politic la București. Eu merg înainte, cred foarte tare în valorile noastre, dar vreau să văd și părerea majorității. Nu mă apuc să vorbesc de bucătăria internă a partidului.

Puteam să candidez și în 2020 independent, dar avem nevoie de echipă. Numai așa se schimbă țara. Dacă nu se schimbă lucrurile în conducerea USR, o să mă gândesc. O să vă anunț exact ce voi face”- a declarat Lasconi joi, într-o conferință de presă.

Declarația a fost făcută fix după ce viceprimarul USR al orașului și-a anunțat demisia, invocând motive personale.

Distribuie