Elena Lasconi continuă telenovela: “Mă pregătesc să plec la Paris”

Andri
3 Min Read

Protagonistă a unui scandal plecat de la o simplă declarație într-un interviu, Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, a scris pe grupurile interne ale USR că cele întâmplate în ultimele zile au “doborât-o”. Lasconi ar fi scris, potrivit News.ro, că se va duce la Paris, să discute cu fiica sa, problemele politice urmând să fie rezolvate pe urmă.

”M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie. Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe. Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit  News.ro.

Elena Lasconi le-a cerut iertare ”colegilor care s-au simţit dezamăgiţi” de declaraţiile sale.

”Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conştientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost în van şi aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranţă. Îmi pare rău dacă există colegi care au simţit că declaraţiile mele au sabotat într-un fel acest efort. Ştiu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistenţă. Va veni şi timpul lor”- le-a transmis Lasconi colegilor.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV. Ulterior, preşedintele USR Cătălin Drulă a anunţat că i-a cerut retragerea de pe lista pentru europarlamentare.

Lasconi a fost criticată atât de foşti colegi aflaţi acum la REPER, dar şi de colega sa de partid Clotilde Armand. Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând: ”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din acest moment”.

Distribuie