Elena Lasconi, anunț important: “După 15 ani s-a făcut dreptate”

Andri
1 Min Read
Elena Lasconi

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat că, în sfârșit, Primăria a reușit să preia în întregime societatea Edilul CGA SA, care asigură alimentarea cu apă a orașului. Astfel, Primăria a cumpărat pachetul de 31% din acțiuni, care aparțineau omului de afaceri Gheorghe Văsâi.

“După 15 ani s-a făcut dreptate. 15 ani în care Câmpulung a stat pe loc în ceea ce privește infrastructura de apă și canalizare. De ce? Simplu. Edilul, societatea de apă, canal, nu aparținea în întregime de UAT Câmpulung. Asta ne-a adus în situația de astăzi: conducte putrede, străzi fără utilități, peste o sută de avarii pe lună, disconfort.

Începând de astăzi capitalul social al EDILUL CGA SA este sută la sută al UAT Câmpulung. De anul viitor vom depune proiecte pe fonduri europene pentru: extindere rețea apă, canalizare, dar și schimbare conducte vechi, ruginite pentru apă și canalizare. Nu va fi ușor, dar va fi sănătos. Trebuie să schimbăm ce este în pământ și abia apoi să asfaltăm străzi. E de durată, însă așa se construiește profesionist: cu o fundație solidă. Altfel, se numește cârpeală”, a transmis primarul Elena Lasconi.

Distribuie