După un nou eșec al FC Argeș, se cere demisia primarului: “Te voi toca precum carnea pentru mici!”

Andri
1 Min Read
După un nou eșec al FC Argeș

Fost consilier local piteștean, care a avut o contribuție importantă la cumpărarea brandului FC Argeș de către primărie, președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, îi cere demisia primarului Cristian Gentea.

Echipa de fotbal FC Argeș (supranumită și “FC Gentea” datorită implicării primarului) a remizat ieri cu UTA Arad, 2-2, pe stadionul din Trivale. În urma rezultatului, FC Argeș este ca și retrogradată, mai slabă în clasament fiind doar echipa CS Mioveni.

“Mă doare sufletul,mi se rupe inima,dar singurul vinovat pentru ce se întâmplă la clubul FC Argeș este primarul de cuvânt! A avut cuvânt și ne-a retrogradat! Acum toți cei ce iubiți pe FC Arges,ar trebuie să mergeți peste el! (…) Da ,primare ești un mare nimic! Atât . Ți-ai bătut joc de o istorie! Îți bati joc de piteșteni, de cei ce te au votat! Dacă ai avea demnitate acum ți-ai depune demisia! (…) Piteșteanul uită și în 2024 te va vota,poate ,dar eu te voi toca precum carnea pentru mici! Ești un om care nu  își  respectă cuvântul. Demisia!”- a scris Dinescu pe rețelele de socializare.

Distribuie