Dumitru Coarnă, atac furibund la PSD în Parlament: “Eu ştiu că sunteţi homosexuali! Vă spun lista!”

Andri
2 Min Read
Dumitru Coarnă

Dezbaterile din Parlament înaintea votului PLX 145/2023 privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie au degenerat, chiar de la tribuna Parlamentului.

Deputatul Dumitru Coarnă (fost membru PSD, acum curtat de AUR), i-a jignit grosolan pe cei de la PSD, de la tribuna Parlamentului. Coarnă a făcut referire la cazul deputatului de Argeș, Aurel Bălășoiu- exclus din PSD anul trecut, după un scandal sexual.

“La Senat este COM 695 prin care permiteţi adopţiile copiilor români de cuplurile de homosexuali. Eu ştiu că avem în sală la PSD mulţi de tipul ăsta, haideţi să protejăm copiii României. Eu ştiu că voi nu puteţi face copii între voi, că nu aveţi cum, cei din PSD. Dacă vreţi, pot să vă spun lista în direct (…) Eu ştiu că sunteţi homosexuali şi aţi văzut la televizor, în grup, ce aţi făcut între voi. Nu puteţi avea copii, nu vă bateţi joc de ţara asta. Lăsaţi familia normală să trăiască în România cum a trăit de mii de ani. O să vă vină rândul, trădătorilor!”, a spus Coarnă, în timp ce sala huiduia.

Replica a dat-o liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

”Dacă cineva crede că prin astfel de metode, cu pumnul în gură, cu ocuparea locurilor preşedinţilor de şedinţă, cu introducerea de arme şi de gloanţe în Parlamentul României, putem conduce şedinţele Parlamentului, este aberant. Nişte extremişti, nişte personaje abjecte, care nu fac altceva decât să provoace, instigaţi de state ostile acestei ţări. Dacă cedăm acum, dacă intimidăm acum, dacă îi lăsăm să aibă succes, o vor ţine aşa de acum înainte şi poate pentru câteva săptămâni nu vom mai avea controlul atât de eficient şi vor reuşi să introducă şi arme în Parlament”, a spus Simonis.

Distribuie