Drulă despre telenovela Lasconi: “Lucrurile trebuie să se oprească aici”

Andri
2 Min Read

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, consideră că dezbaterile din spaţiul public legate de afirmaţiile Elenei Lasconi cu privire la susţinerea familiei tradiţionale au mers prea departe şi „s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii”. Totuși, acesta i-a cerut primarului orașului Câmpulung să se retragă de pe lista USR pentru europarlamentare (unde Lasconi era chiar pe prima poziție) după ce Elena Lasconi a declarat într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, cum răspunde criticilor pe care le-a primit inclusiv din interiorul partidului după retragerea Elenei Lasconi de pe listele pentru alegerile europarlamentare, Drulă a spus că din punctul său de vedere subiectul este încheiat.

„Am avut weekend-ul trecut o discuţie cu colega mea, care a făcut un gest de generozitate şi a înţeles că într-o discuţie publică care era de natură de a afecta campanie partidului pentru europarlamentare a făcut acest gest de a se retrage. Dincolo de acest lucru, cred că s-a intrat prea mult cu picioarele în intimitatea unei familii şi cred că lucrurile trebuie să se oprească aici”, a spus Drulă.

USR a anunţat, duminică seara, că Biroul Naţional al formaţiunii a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Distribuie