Dezbaterea publică pentru bugetul Piteștiului- organizată joi la Filarmonică

Andri
1 Min Read
Dezbaterea publică pentru bugetul Piteștiului- organizată joi la Filarmonică

Primăria Pitești anunță că dezbaterea publică pentru bugetul municipiului pe anul 2023 va avea loc în data de 19.01.2023, ora 11:00, în Sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Pitești (Filarmonica Pitești), din Calea București nr.2.

La dezbaterea publică sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile în sală, toți cei interesați: persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate, ai presei etc.

Persoanele interesate să prezinte verbal propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice, vor avea la dispoziție 3 minute pentru prezentare.

Locuitorii municipiului Pitești pot depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului municipiului Pitești pe anul 2023, până la data de 19 ianuarie 2023. Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Compartimentul Relații Publice, intrarea D.

Distribuie