Deputatul “shaorma”- la un pas de bătaie în Parlament

Andri
1 Min Read
Deputatul “shaorma”- la un pas de bătaie în Parlament

Pe zi ce trece, activitatea din Parlament începe să semene cu o shaorma cu de toate… Deputatul PSD Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă și protecție socială din Camera Deputaților, a fost pus azi în banca lui, la propriu, de deputatul AUR Dan Tănasă. Cei doi au intrat în conflict de la taxa de solidaritate, modificată încât OMV Petrom să plătească cât mai puțin.

Între ei s-a iscat un scandal uriaș, care s-a terminat cu îmbrânceala care l-a pus jos, în banca din Parlament, pe Solomon. Nu înainte însă ca cei doi deputați să-și arunce cuvinte grele.

Pe deputatul AUR a  sărit să-l potolească colegul Mircia Chelaru, deputat de Argeș. În scenă se agita inclusiv deputatul PSD Argeș, Nicolae Georgescu, venit să îi despartă.

Deputatul pesedist Solomon este recunoscut drept “prost de gură”, fiind celebru episodul din 2020, când a făcut scandal noaptea, într-o shaormerie din București- după ce i s-a reproșat că nu poartă mască. Dacă atunci a scăpat cu o amendă de 1300 lei, după ce l-a făcut cum i-a venit la gură angajatului care și-a permis să-i reproșeze că nu poartă mască, cu deputatul AUR situația a fost un pic… diferită.

Distribuie