Deputatul Nicu Georgescu ne îndeamnă să cumpărăm Dacia, dar sămsărește numai nemțoaice!

Andri
2 Min Read

Declarația premierului Marcel Ciolacu de miercuri, de la uzina Dacia, cum că Guvernul va folosi de acum încolo doar mașinile făcute la Mioveni, nu a fost luată în serios nici măcar de colegii de partid. În schimb și aceștia încearcă să prostească electoratul cu “patriotismul economic”.

Vorbim despre deputatul PSD argeșean Nicolae Georgescu,  care a ținut azi să dea un comunicat de presă în care îndeamnă românii să cumpere Dacia Duster. El, în schimb, este cunoscut ca și samsar de mașini germane, deși are o leafă considerabilă ca deputat (la al doilea mandat) și nu a renunțat nici la catedra de la școala din Pitești (nr20), unde a fost și director. Conform declarației de avere, deputatul PSD deține un Mercedes din 2015.

“Dacia Duster, un brand al industriei automobilistice româneşti în toată lumea, a fost al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în 2023. Datorăm această mare realizare muncii deosebite pe care o fac inginerii români şi francezi la Mioveni şi Bucureşti, fără a exclude din această ecuaţie de succes muncitorii argeşeni pricepuţi şi dedicaţi.

Împreună, cumpărând româneşte, putem face acest brand şi mai mare! Premierul Marcel Ciolacu a făcut un prim pas în acest sens miercuri, 7 februarie, la Uzina din Mioveni, când a anunţat că Guvernul şi premierul vor folosi maşinile unui singur brand de acum înainte, respectiv Dacia”- a transmis joi deputatul Georgescu, printr-o declarație de presă.

Distribuie