Debilism politic? Fostul ginere al lui Georgescu- candidatul PNL la Primăria Mioveni!

Andri
2 Min Read

PNL Argeș, sub bagheta Alinei Gorghiu, “ministra” Justiției, surprinde pentru a doua oară în doar o lună de zile. După ce a cooptat-o pe fosta pesedistă Elena Iagăr, directorul Centrului Județean de Cultură și Arte, finanțat de CJ Argeș, acum PNL Argeș anunță că l-a recrutat pe șeful Centrului Cultural Mioveni- ajuns director doar datorită faptului că, la momentul numirii, era ginerele primarului Ion Georgescu- aflat acum în arest la domiciliu. Recrutările PNL Argeș ar putea însă trăda o anumită înțelegere cu cei din organizația județeană PSD, altfel neexistând vreo logică.

Călinescu este și el fost susținător și membru PSD, mișcarea liberalilor fiind, aparent, fără logică. După ce s-au ars cu Argentina Culcuș în 2020 în cursa pentru Primăria Mioveni – și ea fost director la Centrul Cultural, acum refugiată pe la AUR- liberalii argeșeni insistă cu alegerile dubioase. Călinescu va fi candidatul PNL la Primăria Mioveni, după unele voci din partid.

“Bun-venit în echipa PNL Argeș, Alin Calinescu! Este tânăr, manager de succes, pasionat de tradiții argeșene. Și, de azi, este în echipa PNL Arges. Acesta este Alin Calinescu. La cum îl cunosc, ambițios și obișnuit cu fapte mari, știu că va aduce plus valoare în echipă.

Are 37 de ani, dar a demonstrat, la conducerea Centrului Cultural Mioveni, că poate face multe pentru Mioveni și pentru județul Argeș.

A organizat numeroase festivaluri de muzică, teatru și folclor care au făcut cunoscut Mioveniul în toată țara.

De aceea, este apreciat de comunitatea locală, iar prezența sa în cadrul PNL Mioveni va contribui la creșterea organizației noastre și la îndeplinirea unui obiectiv foarte important, câștigarea Primăriei Mioveni”- a anunțat PNL Argeș.

Distribuie