Dan Diaconescu, săltat de mascați. E acuzat de relații sexuale cu minori

Andri
2 Min Read
Dan Diaconescu

Fostul patron al OTV și fondatorul partidului PP-DD (care a avut destui adepți și în Argeș) Dan Diaconescu a fost săltat, astăzi, de mascați, fiind acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, care erau surori gemene. Polițiști din cadrul Poliției Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat azi o percheziție domiciliară la domiciliul lui Dan Diaconescu, din București.

Când a avut loc descinderea, Dan Diaconescu s-a ascuns într-o anexă a locuinței și a fost descoperit acolo de mascați, conform unor surse judiciare.

Procurorii îl acuză pe fostul realizator TV de act sexual cu un minor în formă continuată- mai multe acte materiale și folosire a prostituției infantile în formă continuată.

În anii 2020 și 2021, acesta ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța. Ulterior, ar fi făcut acelasi lucru, cu sora geamănă a minorei. Tot în acea perioadă, ar fi încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Ar fi fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, conform unor surse judiciare.

În 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv pentru șantaj. A stat în spatele gratiilor trei ani, iar apoi, când a ieșit din penitenciar, a stat departe de lumina reflectoarelor.

Distribuie