Dacia a anunțat prețurile pentru Jogger Hybrid. Modelul, cel mai scump al mărcii

Andri
1 Min Read
Dacia a anunțat prețurile pentru Jogger Hybrid. Modelul

Dacia a anunțat prețurile din România pentru varianta cu sistem hibrid de propulsie a modelului Jogger. Prețurile pentru modelul cu 140 CP, putere combinată, sunt însă destul de mari. Astfel, acesta are la noi un preț de bază de 23.750 de euro, modelul devenind cel mai scump din întreaga gamă Dacia.

Conform Dacia, cea mai accesibilă versiune Jogger Hybrid este Expression, cu cinci locuri, care are un preț de bază de 23.750 de euro. La acest preț pot fi adăugate ca dotări opționale patru culori care costă 460 de euro, cardul pentru acces „mâini libere” (200 de euro), Media Nav cu ecran de opt inchi, navigație, șase difuzoare și pachetul cu hărți (300 de euro), scaune față încălzite (150 de euro) și aer condiționat cu reglare automată (200 de euro). În cazul variantei Expression cu șapte locuri, prețul de catalog este de 24.650 de euro.

Cu toate opționalele disponibile adăugate, prețul modelului Dacia Jogger Hybrid urcă la 26.610 euro. Purtând denumirea Dacia Jogger Hybrid 140, vehiculul preia sistemul de propulsie de la modele Renault deja existente pe piață. Vehiculul inaugurează motorizarea hibridă în gama Dacia oferind o putere combinată de 140 CP.

Distribuie