Consilierul județean Narcis Sofianu este președintele comisiei de control de la Spitalul Județean

Argeș Online
2 Min Read
Consilierul județean Narcis Sofianu este președintele comisiei de control de la Spitalul Județean

Într-o conferință de presă susținută miercuri, consilierii județeni liberali Narcis Sofianu și Manuel Tică au anunțat că a avut loc deja prima ședință a comisiei de control trimisă să investigheze actul de management de la Spitalul Județean Argeș. Comisia “a intrat în pâine” și este prezidată de Narcis Sofianu, liderul de grup al consilierilor județeni liberali. De altfel, înființarea comisiei a venit la propunerea aleșilor județeni PNL, după scandalul pornit de un medic care nu a primit locuință de serviciu din partea conducerii unității medicale.

Din comisia de control fac parte următorii consilieri județeni: Narcis Sofianu, Manuel Tică (PNL), George Zidaru (USR), Viorel Enache, Aurel Iacșa, Bogdan Bălan, Vasile Negoescu (PSD). Din ea mai fac parte funcționari din cadrul CJ Argeș și consiliera președintelui CJ Argeș (pe probleme de Sănătate), Anci Ionescu.

“Oamenii ne-au adus la cunoștință multe nereguli. O să aducem un raport până pe 25 noiembrie.Urmează ca cei invitați să prezinte normativele cu personalul medical angajat. Urmează să ne consultăm cu colegii din comitetul director și să identificăm problemele sesizate de cetățeni. Comisia nu și-a propus sancționarea cuiva ci identificarea unor probleme din cadrul Spitalului Județean care pot fi rezolvate cu ajutorul CJ Argeș” a declarat Manuel Tică.

“Sunt foarte multe sesizări și probleme la Spitalul Județean de Urgență. Vom vorbi cu cei cărora li se reproșează că nu au făcut ce trebuia. Sunt secții unde pacienții sunt tratați mai bine și altele care au lipsuri”, a declarat Narcis Sofianu.

Distribuie