Concursul Național de Dans – ROMANIAN DANCE FEST 2023

Argeș Online
1 Min Read
Concursul Național de Dans – ROMANIAN DANCE FEST 2023

Primăria Muncipiului Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Sport și Federația Română de Dans Sportiv, organizează Concursul Național de Dans ROMANIAN DANCE FEST 2023, sâmbătă, 30 septembrie, și duminică, 1 octombrie, la Sala Sporturilor din Pitești. Evenimentul, aflat la cea de-a IV-a ediție, reunește participanți de la toate cluburile de dans din țară.
„Concursul, la care s-au înscris aproximativ 400 de dansatori de la cluburi de profil din țară, se desfășoară după următorul program:
Sâmbătă, 30 septembrie, între orele 09:00 și 21:00: Campionatele Naționale de SALSA, BACHATA și CARRIBEAN SHOW.
Duminică, 1 octombrie, între orele 10:00 și 16:00: Dans clasic/contemporan, latino show, salsa, bachata, carribean show, acrodance, majorete, dans de caracter, mtv comercial, show dance, open, urban-street, dans modern, cabaret/musical, gimnastică.
De data aceasta, avem invitată în juriu o pereche de dansatori profesioniști din Spania, , care va susține și un show demonstrativ”, informează coordonatorul concursului – Alfred Schieb, coregraf și arbitru internațional de dans sportiv.

Distribuie