Clasamentul celor mai vizibili miniștri din Guvern în presă!

Andri
2 Min Read

Premierul Marcel Ciolacu, ministrul Muncii, Simona Bucura – Oprescu, precum și ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, ocupă primele locuri în topul vizibilităţii membrilor Guvernului, relevă Barometrul vizibilităţii miniştrilor, analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online în luna noiembrie.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu are în noiembrie 32.267 de menţiuni în presa scrisă şi online, vârfurile de vizibilitate fiind date de întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor şi cu anunţul potrivit căruia comisioanele bancare nu vor creşte, dar şi de anunţul potrivit căruia Guvernul renunţă la limitarea operaţiunilor cu numerar.

Ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu urcă spectaculos de pe locul 11 în octombrie pe locul 2, în principal pe fondul discuţiilor despre legea pensiilor şi despre fondurile necesare creşterii acestora. Ministrul Finanţelor Marcel Boloş coboară o poziţie, pe locul al treilea, având 4.380 de menţiuni, mai puţine decât în luna precedentă.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, se menţine pe locul 4 în topul vizibilităţii mebrilor Guvernului. Următoarea poziţie revine ministrului Sănătăţii Alexandru Rafila, care coboară de pe locul 3 în octombrie. Ministrul Energiei Sebastian Burduja pierde o poziţie faţă de luna octombrie, situându-se pe locul 6. Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu se află pe poziţia a 7-a, faţă de locul 6 ocupat în octombrie. Plasat pe locul 13 în octombrie, ministrul Mediului, Mircea Fechet ajunge pe locul 8, urmat de ministrul Proiectelor Europene Adrian Câciu, care urcă şi el de pe locul 14 în octombrie. Ministrul de Interne Cătălin Predoiu coboară de pe poziţia a 9-a în octombrie pe poziţia a zecea.

Distribuie