Ciolacu vede tot o alianță PSD-PNL pentru următorii 5 ani

Andri
2 Min Read
Tandem Ciucă-Ciolacu la alegeri? Vezi declarațiile celor doi lideri de partid

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut luni seară, la Antena3, că nicio formaţiune politică nu va obţine, în urma rundelor de alegeri din acest an, o majoritate care să îi permită să formeze singură Guvernul. Ciolacu i-a făcut o caracterizare deloc măgulitoare lui George Simion, liderul AUR, pe care l-a numit “aventurier”, spunând că nu poți avea încredere în el. A avut însă numai cuvinte de laudă despre Nicolae Ciucă, președintele PNL, pe care l-a caracterizat drept „român” și „serios”.

”Trebuie să existe o stabilitate politică şi am văzut cât de mult a însemnat această stabilitate politică. Nu spun neapărat că trebuie să fie între PSD şi PNL, românii decid care va fi viitoarea coaliţie de guvernare. Nu va avea niciun partid peste 50%, să spună că va guverna singur, asta e o certitudine. Mi-aş dori să fie forţe democratice care să conducă România. Sunt ferm convins că şi de această dată vom face faţă provocărilor”, a afirmat liderul PSD, la Antena 3, luni seară.

Întrebat despre viitorul coaliției PSD-PNL, Ciolacu a spus că este foarte posibil ca aceasta să continue și după alegerile din toamnă.

”Foarte greu să mai avem o alianţă şi liste comune în acest moment, dar e posibil ca după alegeri, dacă aşa hotărăsc românii, să putem să refacem această coaliţie”, a completat Ciolacu.

Distribuie