Ciolacu, mesaj pentru Ciucă: “În noul Guvern nu va exista cumul de pensie cu salariu!”

Andri
1 Min Read
Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, viitor premier al României, a explicat că la PSD s-a luat decizia ca niciun beneficiar de pensii speciale sau cei care cumulează pensie plus salariu să nu facă parte din noul Guvern .

”Pentru nicio funcție de secretar de stat, pentru niciun cabinet să nu mai fie nicio persoană care are cumul de venituri pensie plus salariu. Este o decizie politică asumată de PSD. Este o decizie politică care se aplică indiferent dacă ai fost sau vei fi în Guvern”, a spus Marcel Ciolacu azi, după CPN al PSD.

Aflat în această situație, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a evitat să comenteze foarte mult decizia lui Marcel Ciolacu. ”Este decizia dumnealui!”, a spus Nicolae Ciucă. Numele lui Nicolae Ciucă este vehiculat pentru o funcție de vicepremier și ministru de Interne.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat însă că reforma pensiilor speciale este esențială pentru aderarea României la OCDE, dar că aceasta nu se va face decât cu acordul Comisiei Europene și în funcție de recomandările primite de la UE.

Distribuie