Cel mai mare târg agricol din țară- INDAGRA- organizat la Romexpo în perioada 25-29 octombrie

Andri
2 Min Read

Cel mai mare târg din domeniul agriculturii și industriei alimentare din România, INDAGRA & INDAGRA FOOD 2023, va avea loc la București, la Romexpo, în perioada 25- 29 octombrie.

Expoziția prezintă cele mai noi tendințe din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei, adresându-se companiilor de profil din România și din străinatate.

Vor fi peste 550 de companii prezente, din 23 de țări care vor avea la dispoziție o suprafață expozițională de peste 30.000 mp.

Sunt așteptați antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, reprezentanți ai instituțiilor publice, precum și publicul larg. Anul trecut, târgul a fost vizitat de peste 40.000 de persoane,

Asociațiile și școlile profesionale din domeniul INDAGRA FOOD  vor organiza, în special pentru publicul specialist, conferințe cu tematică actuală, dar și demonstrații, concursuri și workshopuri culinare. INDAGRA FOOD este platforma unde se îmbină latura antreprenorială cu cea profesională. De asemenea, expozanții așteaptă vizitatorii în cadrul standurilor pentru a le prezenta cele mai noi produse și servicii, dar și oferte promoționale.

Târgul INDAGRA se desfășoară în perioada 25-29 octombrie, în Centrul Expozițional Romexpo – Pavilionul B2, precum și platformele exterioare. Un bilet de intrare va costa 20 lei, iar programul de vizitare va fi următorul: 25-28 octombrie 2023, interval orar 9:00 – 18:00, 29 octombrie 2023, interval orar 9:00 – 16:00.

Distribuie