Cardul pentru turiști al CJ Argeș- un eșec total până în prezent

Andri
1 Min Read
Cardul pentru turiști al CJ Argeș- un eșec total până în prezent

Consiliul Județean Argeș a lansat în august, cu mare pompă, produsul turistic „Argeș turist card”, care poate fi achiziționat online și care permite vizitarea obiectivelor turistice aflate în administrarea Consiliului Județean Argeș la tarife promoționale. Ei bine, acum, după ce sezonul de vară s-a încheiat, putem anunța că proiectul este un eșec total.

„Argeș turist card” poate fi achiziționat de pe paginile web ale muzeelor aflate în program, din sistemul de rezervări dedicat turismului românesc Romanian-Adventures.ro, prin intermediul agențiilor de turism din România și de la recepțiile hotelurilor și pensiunilor de pe teritoriul județului Argeș. Acesta poate fi utilizat pe parcursul a 7 zile de la prima scanare, intrarea la obiectivele turistice făcându-se o singură dată. Prețul promoțional pentru utilizatorii biletului turistic are o reducere de 30% față de prețul total, la care se adaugă taxele operatorului.

Din informațiile noastre, mai puțin de 100 de turiști au achiziționat până în prezent un “Argeș turist card”. La nivelul CJ Argeș, responsabilii cu comunicarea ai instituției ne-au informat că nu există o evidență a cardurilor vândute.

Distribuie