Când primarul de cuvânt se ia de piteșteni, Coteț se ia de el!

Andri
3 Min Read
Când primarul de cuvânt se ia de piteșteni

Primarul Cristian Gentea i-a certat pe piteșteni că traversează neregulamentar pe Calea Craiovei sau Exercițiu și strică gazonul dintre sensurile de mers. Ca și cum alte probleme nu ar mai fi fost în Pitești, Gentea s-a găsit să le facă oamenilor morală pentru un lucru aparent minor, după ce i-a „cadorisit” cu zeci de semafoare.

“Nu înțeleg de ce unii dintre piteșteni nu vor, sub nicio formă, să avem un oraș curat, să respecte munca altora care stau în genunchi să monteze rulouri de gazon (care nu costă deloc puțin!) și apoi să le întrețină, pentru a ne bucura cu toții de aspectul îngrijit. Vă place ce vedeți pe Calea București, Calea Craiovei sau Exercițiu? Și mie! Din păcate, iată cum arată gazonul pe Craiovei, în zona complexului! Știți cât este până la trecerea de pietoni? 25 metri… Jenant!”- a scis Gentea pe rețelele de socializare.

Replica a venit repede de la “oponentul” din Consiliul Local, Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

“Când nu ai niciun parc industrial, iar alții au peste 10… Când nu ai un spital civilizat, în timp ce alții au prins și ,,trenul” cu fonduri PNRR… Când nu ai locuri suficiente în creșe și nici în grădinițe… Când nu ai reabilitat o clădire istorică… Când ai fost consilier local patru mandate, șef peste Comisia de Urbanism, și ai lăsat doar haos în urmă… Când ai dus FC Argeș în buza retrogradării pentru că l-ai căpușat cu incompetenții cu care îți faci de zeci de ani mendrele din bani publici… Când tinerii îți pleacă cu zecile de mii din oraș pentru că aici nu le oferi nicio perspectivă…. Când, în loc să te preocupe gropile care au ciuruit asfaltul și asfaltul lipsă din cartierele noi, ai umplut orașul de semafoare…dar singurul lucru pe care îl vezi în neregulă în oraș, după trei ani de mandat, este că cetățenii ți-au ,,șifonat” gazonul pe undeva prin Cartierul Craiovei, deși ești șef direct peste Poliția Locală! Asta înseamnă să fii Don Primar de Pitești!”- a transmis liberalul Mihai Coteț.

Distribuie