Campanie antidrog desfășurată în Pitești, de Ziua Internațională a Educației!

Argeș Online
2 Min Read
Campanie antidrog desfășurată în Pitești

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Casa de Cultură a Studenților Pitești, în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Argeş, Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, organizează, în perioada 4 – 5 octombrie 2023, „Campania pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților”.
Proiectul se desfășoară la nivel național și presupune organizarea unor activități de către CCS-urile din țară pe teme de prevenire și combatere a consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților.
La nivelul CCS Pitești, astăzi, 4 octombrie, în liceele din Pitești se desfășoară o caravană de informare antidrog și oferire a alternativei unui stil de viață sănătos, prin activități sportive, dans, gimnastică.
Totodată, în data de 5 octombrie, va avea loc o caravană stradală, de la ora 17:00, pe traseul CCS Pitești – Piața Primăriei Pitești – CJ Argeș – Piața Primăriei Pitești – CCS Pitești, ce va cuprinde momente de divertisment, precum: magie, statui vii, picioroange, dans, muzică, activități sportive, dansuri populare, pantomimă, teatru și multe alte surprize, iar seara se va încheia cu un concert în sala de spectacole a CCS Pitești. În cadrul caravanei stradale antidrog, vom încuraja tinerii să aleagă un mod de viață sănătos prin diferite activități sportive, educative și culturale, în detrimentul unui mod de viață distructiv.
Informarea și acțiunile de prevenire pentru conștientizarea riscului vor continua pentru combaterea fenomenelor nocive care ne afectează viitorul.

Distribuie