Bătaie de joc! Primăria Pitești nu e în stare nici să încaseze taxele și impozitele locale!

Andri
2 Min Read
Bătaie de joc! Primăria Pitești nu e în stare nici să încaseze taxele și impozitele locale!

Piteștenii sunt umiliți în continuare atunci când doresc să își plătească taxele și impozitele locale, dar și când au de depus declarații fiscale- care nu înseamnă altceva decât sume de bani în conturile Primăriei Pitești pe case, terenuri, mașini, etc.

Administrația Gentea a deschis din noiembrie 2020 centrul de taxe și impozite locale de la Casa Cărții, dar este evieent că acesta nu face față. În loc să mai angajeze funcționari și să deschidă și alte puncte unde piteștenii să-și rezolve socotelile cu Primăria, cei din administrația localpă preferă să îi țină pe oameni în frig, la cozile umilinței.

La ambele centre de la Casa Cărții, cozile se întindeau astăzi pe trotuar, oamenii având de așteptat peste 45 de minute ca să “cotizeze” la bugetul Primăriei. Și să nu credeți că așteptau doar cei care nu doresc, sau nu știu, să achite taxele și impozitele locale on-line (la care s-a adăugat de peste doi ani mirifica taxă de salubrizare). Pentru că sunt operațiuni care nu se pot face on-line, iar piteștenii se văd nevoiți să aștepte între 45 de minute și o oră pentru o banală declarație fiscală de luare în evidență a unui bun dobândit de curând.

Distribuie