Atelierul lui Moș Crăciun- noutatea de la Târgul de Crăciun din Pitești

Andri
2 Min Read
Atelierul lui Moș Crăciun- noutatea de la Târgul de Crăciun din Pitești

Atelierul lui Moș Crăciun este prezent, de anul acesta, la Târgul de Crăciun Pitești, în interiorul căruia se vor desfășura activități specifice sărbătorilor de iarnă, având ca scop stimularea unor aptitudini și a unor deprinderi creative și oferindu-le copiilor oportunitatea de a lucra în echipă, într-un ambient festiv, sub îndrumarea unor specialişti.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani, iar participarea este gratuită. Vizita se face doar în baza unei programări efectuate online, folosind formularul special, în limita locurilor disponibile, accesând link-ul: https://targuldecraciunpitesti.ro/#atelier.

Rezervările se fac pentru minimum 15 participanți. Pentru școli, grădinițe și grupuri organizate, participarea la ateliere se programează de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00, și durează 40 de minute. Învățătorilor/educatorilor li se va elibera un certificat pentru participarea la activități extrașcolare. Participanții vor păstra mica lor „operă de artă“ și vor primi diplome de „calificare”, precum și câte o fotografie de grup. Sâmbăta și duminica, atelierele sunt accesibile tuturor vizitatorilor, fără o programare în prealabil.

Atelierele se vor desfășura astfel:

-în perioada 5 – 11 decembrie: Pictură pe turtă dulce;

-în perioada 12 – 18 decembrie: Pixel Art;

-în perioada 19 – 23 decembrie: Atelier de Lumânări.

Distribuie