Atacuri furibunde între taberele din PMP Argeș: “Teatru ieftin!”

Andri
3 Min Read

Vineri, la Pitești, a venit președintele PMP, Eugen Tomac, acesta susținând o conferință de presă alături de liderul organizației județene, Adrian Sandu, dar și a unor invitați de la USR. Au vorbit despre crearea unui pol de dreapta, la care PMP pune umărul alături de USR și Forța Dreptei.

Sâmbătă a fost rândul celor din PMP Argeș “aripa Cristian Diaconescu” să facă un eveniment, pe care l-au numit întâlnire zonală. În Argeș, în această “aripă” se află majoritatea consilierilor locali și fostul consilier județean, Iulian Frățică. Culmea, la acestă întâlnire a urcat pe scenă, alături de Diaconescu și prefectul PNL Radu Perianu! Nu ar fi primul semnal al apropierii “aripii Diaconescu” de PNL, dar gestul a declanșat nemulțumirea celor din conducerea (deocamdată)  legitimă a PMP Argeș.

“La Pitești a fost anunțată cu surle si prea puține „trâmbițe” o așezătoare la care trebuiau sa fie prezenți peste 300 ( in fapt.maxim 100) de simpatizanți ai unui președinte inexistent, al nimănui.

După o regie bine nerealizată de scripcarii PNL, au luat poziție pe scenă (rugam cinstiții cititori să remarce canapelele ROȘII) o suită de invitați de „marcă” care mai de care cu cuvântări elevate și cu mesaje neCLARE către auditoriul prezent, pricinuindu-le acestora o ceață gri imaculată din care cu siguranță vor avea nevoie de câteva săptămâni bune să deslușească evidenta neplanificare dar mai ales liniaritatea mesajelor. Ba cu PNL, ba fără PNL, ba cu unii, ba fără alții, a fost extrem de dificil și pe alocuri chiar imposibil ca până la final să se lămurească oamenii încotro se va merge în acest teatru.

Obosiți într-un final după atâta anvergură politică și plini de „entuziasm”, unul câte unul, spectatorii s-au îndreptat agale către casele lor fiind convinși că au asistat la orice altceva dar nu la o reuniune zonală și nici măcar la o piesă de teatru bine regizată!

Un teatru ieftin, prea ieftin pentru timpul de sambătă după-amiază și mai ales pentru un eventual mesaj politic.

Concluzie: Nu mai păcăliți pe nimeni domnilor. Nu reprezentați PMP și nu aveți nimic în comun cu acest partid! Oamenii s-au prins încă o dată de vrăjeli, taclale și refluxuri ale unor așa ziși lideri”- a transmis pe rețelele de socializare PMP Argeș, condus de președintele Adrian Sandu.

Distribuie