Argeșean- ocolit deocamdată de megadosarul vaccinurilor! Fostul șef CNCAV conduce spitalul SRI

Andri
2 Min Read

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, i-a transmis, marţi, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererile de urmărire penală formulate de preşedintele Klaus Iohannis privindu-i pe foştii miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri în pandemie, care indică un prejudiciu de un miliard de euro, poate avea însă ramificații interesante.

Foarte multă lume uită  că, în 2021, campania națională de vaccinare a fost coordonată de un militar: colonelul Valeriu Gheorghiță, argeșean la origine!

Valeriu Gheorghiță a fost președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), având apoi un parcurs fulminant în carieră, după ce învăța populația… ce conține vaccinul!

Începând cu 1 martie 2022, colonelul doctor Valeriu Gheorghiță a fost numit manager al spitalului Serviciului Român de Informații (Spitalul Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”).

În cercurile mondene, colonelul a ajuns celebru anul acesta, după ce s-a aflat despre relația sa cu Monica Bîrlădeanu. Cei doi au fost văzuți împreună într-un resort din Bulgaria.

Rămâne de văzut dacă ancheta DNA, care îi acuză pe foștii miniștrii ai Sănătății Voiculescu și Mihăilă de abuz în serviciu va ajunge și pe la fostul șef CNCAV.

Distribuie