Argentina și-a făcut culcuș la AUR Argeș

Andri
1 Min Read
Argentina și-a făcut culcuș la AUR Argeș

O acțiune a AUR Argeș, denumită „Bucuria Paștelui”, a dezvăluit, în pragul sărbătorilor pascale, faptul că partidul extremist a atras și o politiciană care s-a culcușit, de-a lungul timpului, pe unde i-a fost mai bine…

Este vorba despre Argentina Culcuș, fosta directoare a Casei de Cultură din Mioveni, pe vremea când era în grațiile primarului PSD Ion Georgescu. Plecată apoi pe la PMP, Argentina Culcuș a ajuns în 2020 să candideze din partea PNL la Primăria Mioveni. Datorită liberalilor, a fost angajată după alegeri la Casa de Pensii București, pe funcția de consilier superior, anul trecut „mutându-se” cu serviciul de bugetar în Argeș, la AJOFM.

Probabil intuind că extremiștii de la AUR sunt pe val, Argentina Culcuș li s-a alăturat de curând, în speranța obținerii sau păstrării unor funcții în aparatul de stat.

De asemenea, lângă Culcuș îl observăm și pe omul de afaceri Ioan Predica (zis Semaca), fost vicepreședinte PDL- și el împărțind pachete de Paște, cu drag și spor, în numele celor de la AUR.

Distribuie