Apostoliceanu despre Gentea: “Din două poduri noi promise, ne-am ales cu floricele”

Andri
2 Min Read

Consilierul local PNL Pitești, Sorin Apostoliceanu, l-a atacat pe primarul Gentea într-o conferință de presă a liberalilor. Acesta a spus că din două noi poduri peste Argeș promise piteștenilor, Gentea le-a livrat cetățenilor… floricele. Apostoliceanu a făcut astfel referire la florile puse în toamnă în zona Podul Viilor de municipalitate.

“Din două poduri noi promise, ne-am ales cu floricele pe podul cel vechi! Mai mult, primarul ne spune că de unul nu mai avem nevoie, iar celălalt va fi greu de făcut, pentru că trebuie făcute multe exproprieri. Sunt orașe de 50.000 locuitori care au și 8 poduri. Noi, cu 150.000 locuitori, nici nu avem nevoie…

Măcar să le țină în bună stare pe cele două pe care le avem, peste râul Argeș și peste râul Doamnei, care sunt numai găuri. Acum 2000 de ani, Apolodor făcea un pod peste Dunăre în numai trei ani. Noi nu suntem capabili, în 30 de ani, să facem unul. Și, apoteotic, pentru că nu ești capabil, spui că nici nu avem nevoie”- a spus Sorin Apostoliceanu în conferința de presă.

Vă amintim că Apostoliceanu este fost membru PSD Pitești și fost director economic la Termoficare, în 2020 candidând însă la Primăria Pitești din partea PNL, împotriva lui Cristian Gentea.

Distribuie