Angajații DGASPC tremură, prefectul e în concediu!

Andri
1 Min Read
Angajații DGASPC tremură

Controalele declanșate în toată țara la ordinul primului-ministru, după descoperirea azilelor groazei din Voluntari, s-au soldat până acum, în Argeș, cu închiderea unui cămin de bătrâni privat și închiderea unui corp de clădire de la un centru DGASPC.

Amenzile aplicate în doar 3 zile de controale mixte au sărit de un milion de lei!

Culmea, prefectul Radu Perianu se află de câteva zile, adică de când au început controalele, în concediu de odihnă, la mare. Acesta coordonează activitatea de control pe telefon, deși ar fi fost nevoie de prezența sa în teritoriu. Mai ales că în Argeș e clar că există probleme foarte grave la centrele de bătrâni și cele unde sunt instituționalizate persoane cu dizabilități.

Din informațiile noastre, urmează la control azilul de bătrâni din Găvana și Centrul de Îngrijire prin Terapie Ocupațională Tigveni- ambele aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. DGASPC este în subordinea directă a Consiliului Județean, înghițind cea mai mare parte din bugetul anual al CJ Argeș.

După unele surse, angajații de la CITO Tigveni, dar și de la azilul din Găvana, cele mai mari unități ale DGASPC, au intrat deja în vrie, din cauza problemelor de acolo.

Distribuie