Andrei Caramitru: “Ciolacu îi face pe toți”

Andri
2 Min Read

Andrei Caramitru  iese din nou la rampă cu declarații cel puțin curioase, de data aceasta apreciind o parte dintre măsurile fiscal-bugetare asumate de premierul Marcel Ciolacu. Deși era cunoscut drept simpatizant USR, mai degrabă, Caramitru jr îl laudă pe premierul Ciolacu pentru curajul de a impozita băncile, dar și pentru că l-ar fi umilit pe cancelarul austriac.

„Știu ca vai vai au crescut taxele pe ITiști si pe freelanceri si pe micro aoleu. Si mie mi-au crescut taxele of of. Credeți ca îmi convine … insa nu o sa mor de foame si nici ITiștii nu au probleme reale hai sa fim puțin serioși.

– a dublat peste noapte taxele pe bănci. Boom pe Raiffeisen si Erste.

– a crescut taxa de solidaritate pe energie. Booom major pe OMV

– a taiat o groaza de poziții de directori la stat si sleahta de soferi / consilieri / asistente. nu e încă suficient dar au fost loviti foarte foarte mulți. E haos printre sefii bugetari sa știți, sunt mai disperați decât IT-iștii… mai trebuie mulți pași dar măcar naibii e un început.

Bai si asta după ce a dat in cancelar de la Austria de l-a umilit public – ăla tace de 2 saptamani nu mai zice nimic aualeu e stres mare in Viena.

Pentru asta ai nevoie de cojones. Eu apreciez când ai asa ceva – tocmai asta lipsea de la băse încoace. Știu o sa urlati si o sa ma înjurați, ca vai au cum se poate. însă nu am ce face trebuie sa recunosc că MC e player big time. am impressed. Ii face pe toti. Ceilalți sunt vai de capul lor in comparație inclusiv grof.

(Ps : la cât am criticat eu PSD si la câte gaze mi-am luat pe 10 August numai pesedist nu puteți sa ziceți ca sunt)”, a scris Andrei Caramitru pe o rețea de socializare.

Distribuie