ANAT: Turiștii români din Rhodos vor fi relocați în zonele de nord

Andri
1 Min Read
ANAT: Turiștii români din Rhodos vor fi relocați în zonele de nord

Turiştii români care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, afectată de incendii, vor fi relocaţi în zonele de nord, iar până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii, informează, luni, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Potrivit sursei citate, în prezent, aproximativ 15% din suprafaţa insulei Rhodos, respectiv partea de sud, a fost afectată de incendii, ceea ce a dus la închiderea temporară a câtorva hoteluri din această zonă. Cu toate acestea, zborurile charter către insulă funcţionează normal, asigurând astfel continuitatea vacanţelor programate.

„În scopul asigurării confortului şi securităţii turiştilor români, care au rezervări de cazare în partea de sud a insulei Rhodos, aceştia sunt relocaţi în zonele de nord ale insulei, care nu au fost afectate de incendii. Dorim să transmitem un mesaj de încredere că tur-operatorii români, în colaborare cu partenerii lor locali din Rhodos, vor întreprinde toate măsurile necesare pentru ca vacanţele să se desfăşoare în deplină normalitate şi siguranţă. Până în prezent nu s-au înregistrat anulări de călătorii şi că se lucrează pentru ca toţi turiştii să poată avea parte de o experienţă plăcută şi sigură în timpul şederii lor în Rhodos”, precizează ANAT.

Distribuie