Amendați și puși să facă curățenie de polițiștii locali din Pitești

Andri
1 Min Read
Amendați și puși să facă curățenie de polițiștii locali din Pitești

Polițiști locali din cadrul Serviciului Siguranță Publică – Biroul Ordine Publică au desfășurat, în perioada 8 – 9 noiembrie 2022, acțiuni pentru identificarea și sancționarea persoanelor care comit fapte antisociale precum: consumul de alcool și aruncarea cojilor de semințe pe domeniul public, în special în parcuri și în locurile de joacă pentru copii. Au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale pentru persoanele care au fost depistate că încalcă legea, în acest context. Astfel de acțiuni au caracter permanent, pe toată raza municipiului Pitești, scopul acestora fiind diminuarea comportamentului antisocial în rândul cetățenilor.

„Reamintim piteștenilor că sancțiunea pentru mizeria creată prin aruncarea cojilor de semințe și a mucurilor de țigară pe domeniul public este de la 1.000 la 1.500 de lei, iar pentru consumul de alcool pe domeniul public sancțiunea este de la 100 la 500 de lei.

De asemenea, recomandăm semnalarea acestor derapaje comportamentale, prin apel la 0348911, polițiștii locali urmând a lua măsurile care se impun”- transmite Poliția Locală Pitești.

Distribuie