Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean- închis vineri și luni

Andri
1 Min Read
Ambulatoriul de Specialitate de la Spitalul Județean- închis vineri și luni

Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești(SJUP) va fi închis vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie., anunță unitatea medicală, prin intermediul purtătorului de cuvânt. Astfel, pacienții se vor putea prezenta la cabinete începând de marți, 18 aprilie, când va fi reluat programul de lucru obișnuit, în baza programărilor prealabile.

Asistența medicală de urgență va fi asigurată în permanență de către personalul care activează în Unitatea de Primiri Urgențe( UPU) din cadrul SJUP- singura unitate de urgență din Argeș care asigură asistență medicală non-stop.

Pentru că urmează perioada sărbătorilor, medicii recomandă să fim ponderați în privința consumului alimentar și de băuturi alcoolice. O atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia trebuie să aibă în mod special persoanele care au ţinut post. Este recomandat ca trecerea de la meniul de post, mult mai restrictiv, la o alimentaţie bogată în proteine să se facă treptat, pentru a nu apărea dezechilibre în organism și inevitabilele dureri abdominale, stări de greață și vărsături.

Distribuie