Alina Gorghiu- acuzată că a comasat PNL Argeș în PSD!

Argeș Online
2 Min Read
Alina Gorghiu- acuzată că a comasat PNL Argeș în PSD!

Președintele interimar al Senatului și liderul PNL Argeș, Alina Gorghiu, a prezentat luni, printr-un comunicat de presă, argumentele sale pentru comasarea alegerilor în 2024, ea precizând că intenţia PNL este aceea de a nu se concentra anul viitor pe bătălii politice.

Gorghiu susține că s-ar face „economii la bugetul de stat” și s-ar evita “oboseala electorală”. „Eu cred că e un lucru pe care nu îl putem ignora, democraţia costă, sunt de acord, dar rândurile de alegeri simultane costă mai puţin decât alegerile succesive şi va trebui să ne gândim dacă este nevoie de această economie sau nu”, a spus Alina Gorghiu.

Unele voci din partid susțin însă că, până acum, Gorghiu a reușit “comasarea” cu succes a organizației județene PNL în PSD, mai mulți primari liberali fiind gata să treacă în tabăra social-democrată. Susținerea de care se bucură prefectul Radu Perianu din partea președintelui PNL Argeș este un alt motiv de supărare pentru liberali, mai ales că acesta a făcut greșeli monumentale în timpul mandatului (vezi cazul Bulevardului Pardon din Câmpulung).

Mai mult, sub comanda sa, PNL Argeș a pierdut doi viceprimari de oraș- Nicolae Zaharia, la Câmpulung, sfătuit să demisioneze și Gelu Tofan, la Pitești- exclus din partid. Pe lângă aceștia, în județ au fost operate mai multe excluderi din partid ale unor consilieri locali liberali- o parte dintre aceștia nedorind să “colaboreze” cu PSD.

Alte voci susțin că procesul de pesedizare al PNL Argeș va continua în forță, mai ales după ce se va executa rotativa la vârful Guvernului,în iunie,  iar PSD va acapara funcțile cele mai importante din Guvern și din stat.

Distribuie