Adrian Bughiu și Cornel Popescu- la un eveniment organizat de instituția aflată în subordinea Senatului

Andri
2 Min Read
Adrian Bughiu și Cornel Popescu- la un eveniment organizat de instituția aflată în subordinea Senatului

Deși Institutul Cultural Român (ICR) se află în subordinea Senatului României, iar președintele Senatului este Alina Gorghiu, lider al organizației PNL Argeș, se pare că tot pesediștii trag sforile în organizarea evenimentelor de peste granițe.Să nu uităm că și argeșeanul Gheorghe Alecsei, trecut cu arme și bagaje în “echipa câștigătoare”din PNL, a fost  numit director general al Direcţiei Generale de Cooperare Parlamentară Externă de la Senatul României. Totuși, tot pesediștii argeșeni reușesc să le ia “fața” liberalilor cocoțați pe te miri ce funcții.

Așa se face că Muzeul Județean Argeș a ajuns să participe, săptămâna trecută, la expoziția omagială „100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Maria”, de la sediul ICR Berlin.

Chipurile, Muzeul Județean a participqt la evenimentul organizat și găzduit de ICR Berlin cu o parte din colecția de fotografii referitoare la istoria regalității românești. Un motiv suficient pentru vicepreședintele Consiliul Judetean Argeș (cu “cultura”), Adrian Bughiu și managerul Muzeului Județean, Cornel Popescu- ambii pesediști de seamă- să facă o excursie pe la Berlin.

Cei doi reprezentanți ai PSD și ai Argeșului s-au pozat și au socializat cu cei prezenți la expoziția „100 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand și a Reginei Mariaˮ, deschisă publicului larg la sediul ICR Berlin în perioada 1-5 noiembrie 2022.

Distribuie