Activitate restrânsă cu publicul la Primăria Pitești până săptămâna viitoare

Andri
2 Min Read
Primăria Pitești - a treia reabilitare în doar câțiva ani. Vezi ce sumă se va cheltui!

Municipalitatea informează că noile numere de telefon ale compartimentelor Primăriei Pitești, puse la dispoziția cetățenilor pe site-ul instituției, intră în funcțiune de luni, 26 februarie 2024. De asemenea, de azi și până luni activitatea instituției va fi restrânsă din cauza mutării temporarea a sediului la Centrul de Calcul.

“Reamintim faptul că sediul de funcționare al Primăriei Pitești se mută, temporar, la Centrul de Calcul din Bd. Republicii, în prezent având loc operațiunile de mutare a compartimentelor Primăriei în noua locație, situație care poate genera, pentru o scurtă perioadă de timp, unele disfuncționalități ale activității, ce vor fi gestionate cât mai eficient pentru a avea un impact minimal în activitatea instituției, cu un disconfort cât mai redus pentru cetățeni.

În intervalul: joi, 22.02, ora 15:00 – luni, 26.02, ora 12:00, are loc transferarea echipamentelor de comunicații și a rețelelor de date, proces care va presupune imposibilitatea efectuării fluxului normal al activităților și al documentelor, Primăria Municipiului Pitești urmând a opera doar urgențele, în perioada mai sus menționată.

Numerele de telefon ale compartimentelor Primăriei Pitești vor funcționa începând de luni, 26.02.2024, fiind afișate pe site-ul instituției.

Reamintim, de asemenea, că în intervalul: joi, 22.02, ora 15:00 – luni, 26.02, ora 12:00, nu vor funcționa nici activitățile de încasare impozite și taxe locale, amenzi (depunere declarații fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, depunere declarații scoatere din evidența fiscală a mijloacelor de transport ca urmare a înstrăinării, depunerea altor cereri, adrese, solicitări etc.) la niciun centru de încasări/declarare, dar nici în sistem online.

Mutarea este impusă de startul lucrărilor de reabilitare energetică a clădirii situate în str. Victoriei, nr. 24 – sediul Primăriei Municipiului Pitești, în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. În consecință, începând cu data de 26 februarie 2024, Primăria Municipiului Pitești va funcționa, până la finalizarea proiectului, în imobilul situat în Bd. Republicii, nr. 71, cunoscut drept CENTRUL DE CALCUL”- a anunțat Primăria Pitești.

Distribuie