Acțiunile pentru pădurea Trivale continuă. Organizația PNL Pitești- profund divizată!

Andri
2 Min Read

După ce prefectul liberal Radu Perianu a atacat în instanță, săptămâna trecută, hotărârea de Consiliu Local Pitești prin care erau declarate pădure-parc 160 hectare din Pădurea Trivale, luările de poziție divergente au continuat în cadrul PNL Pitești.

Astfel, viceprimarul Gelu Tofan și consilierul local liberal Tiberiu Irimia susțin că prefectul compromite un proiect bun pentru piteșteni. Ba chiar Tofan a “defilat” în weekend prin parcul Trivale, cu bicicleta, purtând un tricou cu un mesaj clar: “Vreau să mă plimb în pădure ca într-un parc”.

“Pădurea parc Trivale este un proiect compromis de prefectul judetului Argeș! Prefectul de Argeș și-a depășit atribuțiile constituționale (…) Sper să avem același deznodământ similar orasului Câmpulung”- a declarat săptămâna trecută viceprimarul Gelu Tofan.

De partea cealaltă, consilierul local Mihai Coteț, președinte PNL Pitești, a continuat “protestele” organizate vineri pe subiect, la acesta participând aproape exclusiv membri de partid. De menționat că, altădată cu majoritate în Consiliul Local (alături de USR), acum doar 4 consilieri locali PNL Pitești susțin proiectul ariei protejate (Mihai Coteț, Sorin Apostoliceanu, Răzvan Șerbănoiu, Cătălina Dumitrașcu).

“Ne-am adunat din nou pentru pădurea noastră, a piteștenilor. Din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră semnează și transmit administrației locale că vor ca Pădurea Trivale să fie arie protejată. Vă dăm întâlnire și vinerea viitoare, de la ora 18.00, în centrul Piteștiului, în fața centrului comercial Trivale Shopping Center, întrucât Piteștiul găzduiește în perioada aceasta Festivalul Toamnei”- a transmis Mihai Coteț.

Distribuie